Äntligen!

Nu är det dags för höstterminens första möte. Som vanligt träffas vi sista måndagen i månaden och det infaller den 26 aug. kl 18.30. Vi planerar att vara i Vuxenskolans lokaler men håll utkik ett par dagar innan på Facebook eller hemsidan om det blir några ändringar.

EDIT: Som t.ex. nu – som ni ser har det som planerades nedan (fotoutmaningen ”Lappen i hatten”) blivit struket då Maria tyvärr fått ett allvarligt förhinder som gör att hon inte kan närvara som planerat. Men vi andra träffas ändå och har bildvisning för varandra istället. Den som vill tar alltså med 5-10 bilder utöver temabilden (”Dörrar”, se nedan) – de måste inte (men kan gärna) vara från semestern.

Vid första träffen har vi tänkt att ha en aktivitet som vi valt att kalla “Lappen i hatten”​ – Det är en aktivitet där du använder din kamera (helst med tomt minneskort) eller din mobiltelefon. Du kommer att få olika fotouppgifter som vi sedan presenterar för varandra under kvällen. Du är välkommen med eller utan kamera/mobiltelefon och deltagandet är naturligtvis frivilligt. 

Förutom detta har vi som vanligt ett tema som är: ”Dörrar”. Ta med ett 2-3 foton på USB som vi tittar på gemensamt. Kanske från sommaren eller taget vid något annat tillfälle.

Vi fikar förstås. Maria bjuder på äpplekaka. Vid de andra träffarna har vi tänkt att vi kokar kaffe/te i lokalen men var och en tar med sitt egna tilltugg. Utom vid avslutningen förstås. Men dit är det långt.

Vi kommer alldeles strax uppdatera hemsidan med innehållet på höstens andra träffar. Där informerar vi även om projektet ”Växtkraft” som fotoklubben ska medverka i.

Det ska bli trevligt att träffas igen efter sommaruppehållet och vi hoppas så många som möjligt kommer!

Välkomna hälsar styrelsen genom Maria & Susanna

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.