Fotomöte måndag 29/4!

Välkomna till kvartersstugan i Kinnasten. Adress se inlägg den 23/3. Samma tid som vanligt, dvs 18.30.

Ämnet för kvällen är: Vad är Modersskeppet. Vi gottar in oss i denna skattkammare och tipsar varandra om andra guldkorn på Youtube samt andra spännande kurser på nätet. Vi har säkert mycket att lära av varandra!

Ta med ett par foton på USB. Kvällens tema är Dubbel.

Ni har väl inte glömt att Hyssna fotoklubb har redovisning av Viskadalstävlingen 2019 söndag 28 april. Redovisningen äger rum i Hyssnas Fotoklubbs lokal på Björlandavägen 11, Sätila. Tid: kl 15.00. Kom ni som lämnat in foton och även ni som inte lämnat in. Det bjuds på fika och vi träffar andra fotografer från Hyssna, Borås och Varberg.