Aktuella tävlingar

Läs mer här om hur fototävlingar går till

Nytt är att vi har en ny mejladress dit ni skickar alla tävlingsbilder, samt att ni ska fylla i och skicka med en följesedel med varje tävling. Ni skickar in den tillsammans med dom digitala bilderna till tavling@kinnafotoklubb.se De finns med här nedan under varje tävling. Följesedeln ser olika ut beroende på vilken tävling det är. Har ni frågor eller vill ha hjälp så hör av er på mejl som ovan eller ring. 0704347902 Hälsningar Leif

Göteborgsmästerskapet 2018

GM är en fototävling som är öppen för fotoklubbar i Göteborgsregionen (en radie på c:a 10 mil).
Tävlingsklasser
Klass ”A” Svart/vit, Kollektion 3 – 5 bilder
Klass ”B” Digitalt projicerad färgbild, kollektion 3 – 5 bilder
Klass ”C” Enstaka färgbild (Påsikt)
Klass ”D” Digitalt projicerad enstaka färgbild eller svartvit.
Klass ”E” Enstaka pappersbilder. Svartvitt                                                                                     Fyll i:  Följesedel GM 2018                                                                                                                 Se regler och inbjudan här: Inbjudan och regler GM 2018
Inlämning : SISTA INLÄMNING (TILLHANDA) 2018-09-25 till Leif Elmgren, digitalbilder tillsammans med följesedel mejlas till tavling@kinnafotoklubb.se                         Redovisning : Kommer att ske på Partille Kulturhus 2018-12-08

Markmästerskapet 2018

Markmästerskapet är en tävling mellan fotoklubbarna i Mark. Det innebär Kinna och Hyssna Fotoklubbar.
Tävlingen är indelad i digital bild, påsikt (pappersbild) färg och påsikt svartvitt.
Tre bilder per klass tillåts. Digital bild 2000 pixlar på längsta sidan. Påsikt max 40 cm inklusive passepartout.

Bilderna kan lämnas in till Leif. Mejla in dom digitala bilderna till tavling@kinnafotoklubb.se tillsammans med följesedel. Vill du ha hjälp med bilder, montering eller undrar över något, hör av dig så fixar vi det.
Redovisning: Meddelas senare
Inlämning: Senast 21 oktober.

Inbjudan och regler: MARKMÄSTERSKAPET I FOTO 2018 Fyll i följesedeln och skicka den med dom digitala bilderna. Följesedel Markmästerskapet 2018

Västsvenska Fotoexpon 2019

Varmt välkommen med bilder till Västsvenska FotoExpon 2019. Lidköpings Fotoklubb och VSFs styrelse.

Inbjudan: Inbjudan Västsvenska FotoExpon 2019
Regler: VSF FotoExpo Regler 2019
Etiketter: Etiketter VSF FotoExpo 2019

Fyll i denna följesedel: Följesedel_Västsvenska FotoExpon 2019

Inlämning: SISTA INLÄMNING (TILLHANDA) 2018-10-26 till Leif Elmgren, digitalbilder mejlas till tavling@kinnafotoklubb.se

Riksfotoutställningen 2019

Riksförbundet Svensk Fotografi RSF inbjuder alla sina medlemmar att delta med nytagna bilder i den årliga Riksfotoutställningen. Olika jurygrupper svarar för urval av bilder och fördelning av medaljer och diplom. Påsiktsbilderna ställs ut under Riksfototräffen och juryn finns på plats för att kommentera de antagna bilderna. Medaljer och diplom delas ut till de belönade fotograferna.

I år är det Österlens Fotoklubb som fått äran att arrangera Riksfototräffen med tillhörande Riksfotoutställning och stämma. Den äger rum helgen den 24-26 maj 2019 i Simrishamn på NORDIC SEA WINERY. En unik miljö.

Information om dom olika klasserna mm. hittar ni på RSF:s hemsida.

Inlämning: senast 31 januari 2019

Viskadalstävlingen 2019

Viskadalstävlingen är en tävling mellan klubbarna utmed Viskan d.v.s. Borås Fotoklubb, Kinna Fotoklubb, Hyssna Fotoklubb och Varbergs Fotoklubb.

Tävlingen är indelad i fyra klasser:
Klass A: Kollektion om 3 bilder, digital bild
Klass B: Kollektion om 3 bilder, påsiktsbild (Sv/v eller Färg)
Klass C: Enstaka bild, digital bild
Klass D: Enstaka bild, påsiktsbild (Sv/v eller Färg)
Varje medlem får delta med en kollektion per klass A och B samt upp till två enstaka bilder
per klass i klasserna C resp D.

Bilderna kan lämnas in till Leif   tavling@kinnafotoklubb.se   Det går bra att mejla in dom digitala bilderna. Vill du ha hjälp med bilder, montering eller undrar över något, hör av dig så fixar vi det.

Nästa inlämning våren 2019.

Här kan du ladda ner fullständiga regler

Vid frågor och funderingar tveka inte att ta kontakt med :
Leif E . Fotoklubben står för deltagaravgiftern
pergola-3