Höst

Hej kära vänner hoppas ni haft en fantastisk sommar, det har jag haft. Varmt har det varit och sommaren kommer säkert att gå till historien som den varmaste på många år.  OCH se nu till att läsa till slutet då vi kommer med en stor NYHET inför hösten.

Vi kommer snart att ändra vårt sätt att hantera mail i klubben, detta för att fram tills nu har alla medlemmar som skickar mail (jag, Maria, samt Leif) skickat via varsin egen maillista, detta har inneburit att det många gånger blir dubbletter och det har varit svårt att få bort sig från alla olika listor. NU BÖRJAR VI MED NYHETSBREV. Och detta önskar vi att ni går in på hemsidans framsida.

www.kinnafotoklubb.se

Väl där så skriver ni in ert namn och er mailadress, och kan på så vis när som helst ta bort er från att få våra nyhetsbrev. Önskar någon hjälp med detta så säg till.  OCH glöm inte sedan att bekräfta nyhetsbreven i din egen mailbox.

Vårt första möte för hösten har den 27 augusti kl. 18:30 som vanligt vid Vuxenskolans lokaler intill Salvia. Vi kommer att ha ”medlemmarnas bildkväll” Samt våra två sommarläxor vi bestämde på sista mötet.

LÄXA 1. Vi kommer också att ha ett fototema inför varje månadsmöte och först ut är: JAG.

Det ska inte vara ett självporträtt utan ska belysa JAG ur annan synvinkel. Klurigt och

spännande att få se hur vi ser på oss själva, första gången är alltså jag fri tolkning.

LÄXA 2. Leifs bild, bifogar den längst ned, annars finns den i vår slutna Facebookgrupp.

Övriga kvällar är:

27/8 Bildvisningskväll. Vi tittar på varandras bilder. Max 5 foton per person.

24/9 Actionfotografering. Vi ska efterhöra om det finns någon aktuell träning/tävling där vi kan fotografera och sedan titta på bilderna i lokalen. (obs detta är ännu väldigt preliminärt så återkommer om och vart vi kan fota)

29/10 Ann visar bilder från Peru.

26/11 Mobilfotografering och vi tipsar varandra om lite ”appar” , bla Snapssed.

10/12 Avslutning. Vi planerar inte att ha någon klubbtävling utan istället tar vi med max 2 utskrivna foton, max A4-storlek och är vår egen jury.

MEN nu kommer överraskningen: dessutom kommer vi att få möjlighet att träffas ytterligare TRE gånger, vi kommer nu ha två möten per termin och vi har lagt dom onsdagar mitt i månaden,

12/9

17/10

14/11

Dessa gånger tänkte vi ha mer fria teman, och vi diskutterar och bestämmer mötet innan vad som ska avhandlas, ex, kan man tänkta sig, bildbehandling, stöd och hjälp med sina bilder osv, eller kan vi ta någon utifrån som kommer och visar bilder. Till fikat tänkte vi i början att göra det enkelt man tar med sig eget fika så kokar vi kaffe tillsammans.

TILL SIST Här har ni Leifs bild till bildstaffetten, ta med till första mötet tillsammans med dina fyra övriga bilder, dvs tema JAG, samt 3 valfria från i sommar.

Vi i styrelsen ser fram emot en händelserik höst tillsammans mer er.

styrelsen genom Ing-Marie