Markmästerskapet

Hejsan!

Nu har det hänt så mycket i klubben den senaste tiden så att man nästan glömt att det finns ju tävlingar som man måste ta i tu med.

Markmästerskapet är ju mellan Kinna och Hyssna fotoklubbar där vi gnabbas om vem som är bäst. Men vi vet ju att det är vi men vi måste tävla för den äran tyvärr. Så släpp allt och kryp ner i din hårddisk och leta för i år är det vi som tar hem det eller hur?

markmasterskapet-i-foto-2016

Här kan du läsa om det och regler osv.

Leif Elmgren och Bengt T tar emot bilder som vanligt och de vill ha in dem den 23 oktober.

Det är vi i Kinna fotoklubb som är värdfolk för tävlingen och vi hjälps åt denna eftermiddag då redovisningen är.

Inlämningen till Västsvenska är den 1 November så glöm inte denna tävlingen också.

Ha det gott.

Kram Irene