Markmästerskapet

Markmästerskapet är en tävling mellan fotoklubbarna i Mark. Det innebär Kinna och Hyssna Fotoklubbar.

Tävlingen är indelad i följande3 klasser.

• Digital bild: Max 2000 pixlar på längsta sidan.
  • Påsikt Färg (pappersbild): Max 40 cm på längsta sidan inklusive passepartout.
  • Påsikt Svartvitt (pappersbild): Max 40 cm på längsta sidan inklusive passepartout.

Tre bilder per klass tillåts.

Redovisning: Meddelas senare
Inlämning: Senast 1 oktober
Inbjudan, regler och följesedel:  Följesedel Inbjudan med regler

påsiktsbilderna lämnas in till Leif och dom digitala bilderna med följesedel mejlas till   tavling@kinnafotoklubb.se   Vill du ha hjälp med bilder, montering eller undrar över något, hör av dig så fixar vi det.Vid frågor och funderingar tveka inte att ta kontakt med tävlingsledare Leif Elmgren.
Fotoklubben står för deltagaravgiften

OBS! Bilder som tidigare har placerats i någon av följande tävlingar får ej delta: Markmästerskapet, Viskadalstävlingen, Göteborgsmästerskapet, Västsvenska Fotoexpon, Riksfotoutställningen (RIFO)