Onsdagsmöte den 9/10!

Träffpunkt är vid Kinna station klockan 18.30. Tanken är att fota kvällsljus, stadslivet (om man nu kan kalla livet i Kinna som stadsliv 😉 eller något annat valfritt motiv.

Söndagen den 20 oktober har vi tänkt göra en höstutflykt till Brokvarn utanför Öxabäck där den gamla sågen varsamt har restaurerats. Här finns också tre broar över Torestorpsån från olika tidsepoker. Där kan vi fånga omgivningarna och de vackra höstfärgerna. Sitter inte löven kvar på träden har dom virvlat ner. Lika vackra på grenarna som på marken. Dom som vill följa med träffas på Kunskapens hus parkering kl 11.00 för samåkning. Ni som vill tar med fika. Anmäl er innan den 18/10 om ni vill följa med! Antingen via mejl info@kinnafotoklubb.se eller på facebook.

Uppdatera er på Kinna Fotoklubbs facebooksida. Skriv en kommentar om ni planerar följa med så vi ser om det finns intresse. Där skriver vi även om det blir inställt pga dålig väderlek eller för få anmälda. Detta gäller båda aktiviteterna.