Fotoutställning i Kinna kyrka

Som jag berätta på senaste fotomötet den 25 september har vi fått möjligheten att ställa ut bilder i Kinna kyrka till våren.

Vernissagen blir i samband med en planerad Dansbandsmässa den 22 April 2018.

Bilderna får sedan hänga kvar ett par veckor.

Tanken är att så många medlemmar som möjligt i fotoklubben tar en eller flera bilder på temat KÄRLEK, som ju är ett vitt begrepp.

Det kan vara kärlek till en person, ett barn, en blomma, mat eller i stort sett vad som helst . Jag hoppas  och tror att det ska kunna bli en intressant och trevlig utställning.

Hur många bilder vi får plats med återkommer jag med så snart vi kollat detta.

Men börja redan nu att fota KÄRLEK så det finns många bilder att välja mellan när det är dags.

Du kanske undrar , kan man verkligen ha en fotoutställning i Kyrkan?

Ja i Kinna kyrka kan man det. Kyrkan är ju till för oss alla och där måste verksamheten anpassas efter det.

Bl.a. anordnas Dylan mässa, allsångsmässa, dansbandsmäss och Bowie mässa. Att ha utställningen i samband med Dansbandsmässa är helt perfekt tycker jag. Hur många är det inte som har träffat en kärlek på dans?

Så fotovänner. Ta chansen att få visa upp dina bilder i samband med denna mässa . Jag lovar att det blir mycket folk. Vid denna mässa i somras lyfte nästan taket på kyrkan , som var mer än fullsatt.

Vid pennan  Viola O

Bild. Elsie G

Fotoutställning i Kinna kyrka!

Kinna fotoklubbs medlemmar samlar nu ihop bilder på temat Kärlek.

Nytagna bilder i detta stor ämne ligger nu hos alla att fota och inspireras av .

På fotomötet den 26 februari -18 bestäms en grupp som ska jobba med detta fram till utställningen.

Till våren samlas bilder in och väljs och sätts upp i kyrkan där alla hjälps åt att fixa till utställningen.

Vernissagen på fotoutställningen blir  den 22 April år 2018 på Dansbandsmässan i kyrkan.