Riksfotoutställningen 2019

Riksförbundet Svensk Fotografi RSF inbjuder alla sina medlemmar att delta med bilder i den årliga Riksfotoutställningen. Olika jurygrupper svarar för urval av bilder och fördelning av medaljer och diplom. Påsiktsbilderna ställs ut under Riksfototräffen och juryn finns på plats för att kommentera de antagna bilderna. Medaljer och diplom delas ut till de belönade fotograferna.

Instruktioner för deltagare i Riksfotoutställningen

Alla som vill deltaga måste ha ett användarkonto på RSF:s nya hemsida. Ett sådant kan man skaffa genom följande länk: www.rsf-fotoklubbar.org/wp-signup.php?club-key=4ifEMV.h. (Observera att denna länk bara fungerar för din egen klubb.)
Klicka sedan på länken i bekräftelsemailet som kommer och du är klar.
När bildinlämningen är öppen, gå till www.rsf-fotoklubbar.org/laddaupp och ladda upp dina bilder i de tävlingsklasser du önskar delta i.
Skriv ut etiketter för eventuella påsiktsbilder, enligt verktyget som kommer finnas på uppladdningssidan, fäst dem på baksidan av bilderna och lämna dem sedan till tävlingsledaren. Behöver ni hjälp eller undrar över något så hör bara av er till leif.elmgren@comhem.se

I år 2019 är det Österlens Fotoklubb som fått äran att arrangera Riksfototräffen med tillhörande Riksfotoutställning och stämma. Den äger rum helgen den 24-26 maj 2019 i Simrishamn på NORDIC SEA WINERY. En unik miljö.
Information om dom olika klasserna mm. hittar ni på RSF:s hemsida.
Inlämning: senast 31 januari 2019

OBS! Bilder som tidigare har placerats i någon av följande tävlingar får ej delta: Riksfotoustställningen (RIFO)

1. Teknikkväll april 16 @ 19:00 – 21:00
  2. Gästkväll – Thomas Örn Karlsson april 23 @ 19:00 – 21:00
  3. Utflykt Ramhultafallen april 28 @ 09:00 – 17:00
  4. Klubbmästerskapet deltävling 2, sista dag för inlämning maj 7
  5. Teknikkväll maj 7 @ 19:00 – 21:00

Visa alla Evenemang Drivs med WordPress | Tema: FlyMag av Themeisle.