Fototävlingar i Kinna Fotoklubb

Som medlem i Kinna fotoklubb kan du delta i olika tävlingar som arrangeras under året. Det finns både lokala tävlingar i klubben och tävlingar mellan klubbarna dit du kan skicka in bilder. Det är kul att tävla och få sina bilder bedömda av andra klubbar eller fotografer. Du får konstruktiv kritik på dina bildskapelser och dessutom möjlighet att vinna priser.

OBS!!! Alla tävlingsavgifter   betalas   av klubben och vi sänder in bilderna i en klump som tävlingsansvarige gör när bilderna har kommit in.

Klicka här för att komma till aktuella tävlingar!

Tävlingarna är i regel indelade i följande klasser:

• Digital bild: Detta är en digital bild som skickas till tävlingsansvarig via mail. Storlek kan variera, men ha som tumregel att 2000 pixlar på bildens längsta sida behövs och formatet jpeg
  • Påsikt färg: Detta är klassen med utskrivna bilder monterade i passepartout. I regel får bildern inklusive passepartout inte vara större än 40 cm på längsta sidan.
  • Påsikt svartvitt: Här får du lämna in utskrivna svartvita bilder. Till klassen räknas också tonade svarvita bilder t.ex. sepia.

Antal bilder som kan lämnas in varierar med tävlingen. Läs därför noga igenom tävlingsbestämmelserna eller fråga tävlingsansvarige.

Lämna in bilderna i tid! Det är viktigt att  bilderna kommer in på utsatt tid till tävlingsansvarig för att får delta i tävlingen.

Klubben har svarta passepartouter med yttermått 30x 40 cm innermått 19×29 cm till försäljning 28 kr st. kontakta Leif.

platahopp-vm-3