Tävlingar

Hej igen!

Ni glömmer väl inte att lämna in till Västsvenska den redovisningen är inte innan nästa år i mars men bilderna ska vara inne i år. För er så är det 27 oktober som är sista dagen för att få vara med och påsiktsbilderna (pappersbilder) kan lämnas på fotomötet på måndagsmötet. Glöm heller inte att påsikts bilderna ska även skickas in digitalt.

Du som är tveksam skicka in i de klasserna som du känner för och det är absolut inget krav men det är kul att få kommentarer på bilderna det är så man växer som fotograf.

Sen har inbjudan till Klubbmästerskapet kommit ut och de bilderna är bara digitala och skickas på mail till OBS!! Ann Höök.

3 digitala bilder i fritt tema ta de bilder du gillar det spelar inte så stor roll vad det är. Men läs tävlingsinfo här på hemsidan .

När bilder skickas in till en tävling ska namn och nr , klubb skrivas det står hur det ska gå till i de olika tävlings info. Det är viktigt eftersom i vissa fall kan man bli diskad om det inte är riktig ifyllt. Är ni osäkra hör av er till Leif el någon annan .

Det låter kanske krångligare än vad det är många gånger.

Avslutar med bilder ifrån vår fina dagsresa till Åkallabokskogar och Gässlösa i Halland för några veckor sedan.

Önskar er jätte fin fortsatt vecka så ses vi kanske på måndag.

Kram Irene