Aktuella tävlingar

Läs mer här om hur fototävlingar går till

Rifo: Riksfotoutställningen

Inbjudan till Rifo tävlingen har anlänt och nu går det att ladda upp sina digitala bilder.

Se länkarna nedan:

Klubbmästerskapet:

Klubbmästerskapet består av två etapper, en höst och en vår. Därefter koras årets klubbmästare. Du kan lämna in tre bilder i digital form. Storlek 2000 pixlar på längsta sidan.

Inlämning: Ann Höök    annhoo4@gmail.com   Skickas som mail.

Inlämning senast: Senast 6 November

Redovisning :

Tävlingsregler, Klubbmästerskapet

Viskadalstävlingen:

Viskadalstävlingen är en tävling mellan klubbarna utmed Viskan d.v.s. Borås Fotoklubb, Kinna Fotoklubb, Hyssna Fotoklubb och Varbergs Fotoklubb.

Nu är det dags att lämna in bilder!

Redovisning av resultat:

Tävlingen är indelad i fyra klasser:
Klass A: Kollektion om 3 bilder, digital bild
Klass B: Kollektion om 3 bilder, påsiktsbild (Sv/v eller Färg)
Klass C: Enstaka bild, digital bild
Klass D: Enstaka bild, påsiktsbild (Sv/v eller Färg)
Varje medlem får delta med en kollektion per klass A och B samt upp till två enstaka bilder
per klass i klasserna C resp D.

Bilderna kan lämnas in till Leif   leif.elmgren@comhem.se   Det går bra att mejla in dom digitala bilderna. Vill du ha hjälp med bilder, montering eller undrar över något, hör av dig så fixar vi det.

Här kan du ladda ner fullständiga regler

Markmästerskapet:

Markmästerskapet är en tävling mellan fotoklubbarna i Mark. Det innebär det Kinna och Hyssna Fotoklubbar.

Tävlingen är indelad i digital bild, påsikt (pappersbild) färg och påsikt svartvitt.

Tre bilder per klass tillåts. Digital bild 2000 pixlar på längsta sidan. Påsikt max 40 cm inklusive passepartout.

Redovisning. Onsdagen den 29 November  kl.19,00 i Hyssna församlingshem

Inlämning:

MARKMÄSTERSKAPET I FOTO 2017

Bilderna kan lämnas in till Leif  leif.elmgren@comhem.se  Det går bra att mejla in dom digitala bilderna. Vill du ha hjälp med bilder,montering eller undrar över något,hör av dig så fixar vi det

Göteborgsmästerskapet

En tävling mellan fotoklubbarna i Göteborgsområdet. Mera info kommer.

Inlämning :

Redovisning : Partille Kulturhus 2 December

GM-17

Västsvenska Fotoexpon

Inlämning.  Senast 27 oktober

Redovisning : 10 Mars i Mölndal

Tävlingsinbjudan-Västsvenska-FotoExpon-2018

Etiketter-VSF-FotoExpo-2018

VSF-FotoExpo-Regler-2018-1

Bilderna kan lämnas in till Leif  leif.elmgren@comhem.se  Det går bra att mejla in de digitala bilderna. Vill du ha hjälp med bilder,montering eller undrar över något , hör av dig så fixar vi det.

Vid frågor och funderingar tveka inte att ta kontakt med :
Leif E . Fotoklubben står för deltagaravgifterna.
pergola-3
dsc_3176