Tävlingsledningen önskar får hjälp!

Hej

Tävlingsledningen har önskemål om att få lite hjälp söndagen den 23 April  kl.10,00 då det är redovisning i Viskadalstävlingen.

Inför en redovisning en eftermiddag ska bilder  hängas, fika ska fixas och mycket annat smått och gott ska utföras .

Eftersom det är både Kinna, Hyssna, Borås  och Varbergs fotoklubbar som är med i tävlingen kan det komma mycket folk el ingen.

Men klubben som är värd denna gång ska vara väl förberedda för att alla ska få en fin upplevelse och fin gemenskap denna dag.

Redovisning Viskadalstävlingen 2017.pdf2

Även om du inte är med i tävlingen är du jätte välkommen att närvara denna dag för att lära känna och må gott i gemenskapen med likasinnade.

Leif och Bengt