Viskadalstävlingen 2019

Hej fotovänner!
Välkomna på redovisning av Viskadalstävlingen Söndagen den 28 april kl 15:00. Adressen är Björlandavägen 11, Sätila, där Hyssna FK nu har sin klubblokal. Alla hjärtligt välkomna. Även ni som inte lämnat in bilder. Det blir jurykommentarer till bilderna och vi träffar medlemmar från Varberg, Borås och såklart Hyssna fotoklubb. Det bjuds på fika.

Hyssna fotoklubb inbjuder Viskadalstävlingen 2019 regler och inbjudan

Följesedel Viskadalstävlingen för Kinna FK

Viskadalstävlingen är en tävling mellan klubbarna utmed Viskan d.v.s. Borås Fotoklubb, Kinna Fotoklubb, Hyssna Fotoklubb och Varbergs Fotoklubb.
Tävlingen är indelad i fyra klasser:
Klass A: Kollektion om 3 bilder, digital bild
Klass B: Kollektion om 3 bilder, påsiktsbild (Sv/v eller Färg)
Klass C: Enstaka bild, digital bild
Klass D: Enstaka bild, påsiktsbild (Sv/v eller Färg)
Varje medlem får delta med en kollektion per klass A och B samt upp till två enstaka bilder
per klass i klasserna C resp D.

Sista dag för inlämning 2

OBS! Bilder som tidigare har placerats i någon av följande tävlingar får ej delta: Viskadalstävlingen, Göteborgsmästerskapet, Västsvenska Fotoexpon, Riksfotoutställningen (RIFO)