Avslutning den 25/5!

Nu är snart hela vårterminen slut och vi har fått ställa in det mesta av våra aktiviteter. Verkligen tråkigt. Nu får vi inte ge upp med vårt fotoklubbsarbete!!! Därför har vi tänkt att vi skulle träffas måndag den 25/5. Det blir inte som det brukar. Men vad blir det i dessa tider?

Vi träffas på parkeringen vid Naturskyddsföreningens stuga vid Dräggsjön kl 18.30. Vi har inte bokat stugan utan vi vistas utomhus och tar med egen matsäck. Det får bli en alternativ avslutning i år och korvgrillningen får anstå till nästa våravslutning.

Förutom matsäck tar ni med kameran förstås. Det är vackra omgivningar och tröttnar vi på att fotografer naturen kan vi ju alltid fotografera varandra 😉

Vi har lite priser som ska delas ut till medlemmar som vunnit utmärkelser. Så missa inte det.

Om vädret mot all förmodan blir sämre än prognoser säger så ställer vi in. Men det får vi inte hoppas att vi behöver göra. Håll er informerade på hemsidan eller på vår facebooksidan.

Vi får verkligen hoppas att vi kan träffas under andra omständigheter nästa termin.

Då ses vi på måndag med matsäck och kamera!