Aktuella tävlingar

Läs mer här om hur fototävlingar går till

Nytt är att vi har en ny mejladress dit ni skickar alla tävlingsbilder, samt att ni ska fylla i och skicka med en följesedel med varje tävling. Ni skickar in den tillsammans med dom digitala bilderna till tavling@kinnafotoklubb.se De finns med här nedan under varje tävling. Följesedeln ser olika ut beroende på vilken tävling det är. OBS! detta gäller inte Riksfotoutställningen eller internationella tävlingar som har egen uppladdning av bilder. Har ni frågor eller vill ha hjälp så hör av er på mejl som ovan eller ring. 0704347902 Hälsningar Leif

• Riksfotoutställningen:  Nu kan ni ladda upp bilder till tävlingen. Sista inlämningsdag för påsiktsbilder (pappersbilder) är 27 januari. Ni kan lämna dom till Leif på årsmötet. Uppladdning av digitala bilder senast 31 januari.

• Här finns instruktioner om hur det går till  med länkar till all info. du behöver.

• Bidrag till samtliga grupper laddas upp via internet på Riksförbundets hemsida Ladda upp här . För att göra det behöver du ett konto på hemsidan.

• Du som inte har ett sådant, läs här om hur du skapar ett och skicka ett mejl till tavling@kinnafotoklubb.se så får du en registreringslänk för att skapa kontot. Påsiktsbilderna ska även lämnas till Leif senast 27 januari.

pergola-3
dsc_3176