Aktuella tävlingar

Läs mer här om hur fototävlingar går till

Nytt är att vi har en ny mejladress dit ni skickar alla tävlingsbilder, samt att ni ska fylla i och skicka med en följesedel med varje tävling. Ni skickar in den tillsammans med dom digitala bilderna till tavling@kinnafotoklubb.se De finns med här nedan under varje tävling. Följesedeln ser olika ut beroende på vilken tävling det är. OBS! detta gäller inte Riksfotoutställningen eller internationella tävlingar som har egen uppladdning av bilder. Har ni frågor eller vill ha hjälp så hör av er på mejl som ovan eller ring. 0704347902 Hälsningar Leif

Nordiskt Fotomästerskap 2020

Passa på att delta i Nordiskt Fotomästerskap. Deltagaravgiften betalas inte av klubben och är nu även en klubbtävling.  Senast dag för uppladdning av bilder är  30 april 2020.  För mer information och uppladdning  se här.

Viskadalstävlingen 2020

Nu är det dags att lämna in bilder till Viskadalstävlingen. Borås Fotoklubb Inbjuder till Viskadalstävlingen 2020. Påsiktsbilderna (pappersbilder) och dom digitala bilderna skickas/ lämnas till Leif Elmgren senast 24 februari. Mer info med följesedel, regler och inbjudan finns här.
Redovisning planeras till söndagen den 26 april. Separat inbjudan kommer.

• Riksfotoutställningen 2020

• Riksfototräffen i Avesta 22-24 maj 2020 är inställd. Redovisning kommer att ske på RFS:s hemsida.
  • Nu kan ni ladda upp bilder till tävlingen. Sista inlämningsdag för påsiktsbilder (pappersbilder) är 27 januari. Ni kan lämna dom till Leif på årsmötet. Uppladdning av digitala bilder senast 31 januari.
  • Här finns instruktioner om hur det går till  med länkar till all info. du behöver.
  • Bidrag till samtliga grupper laddas upp via internet på Riksförbundets hemsida Ladda upp här . För att göra det behöver du ett konto på hemsidan.
  • Du som inte har ett sådant, läs här om hur du skapar ett och skicka ett mejl till tavling@kinnafotoklubb.se så får du en registreringslänk för att skapa kontot. Påsiktsbilderna ska även lämnas till Leif senast 27 januari.
pergola-3
dsc_3176