Fotoutflykt !

Hejsan!

Vi hälsar våra nya medlemmar Välkomna till vår klubb och det ska bli kul att lära känna dem och se alla fina bilder.!!!

Lördagen den 23 April har vi i klubben en liten fotoutflykt till Mölndals Kvarnby. Alla är varmt välkomna att följa med på vår lilla tur.

Resan blir lite vad deltagarna gör den till.

Vi samlas kl. 08:30 vid Kunskapens hus lördag den 23 april och därifrån samåker vi i bilar.

Det är bra om man anmäler sig för att vi ska ha lite koll om man behöver invänta någon som är försenad eller inte vid gymnasiet, likadant om man har tillgång till bil eller inte.

Resekostnad är bestämdes på årsmötet att avgiften skall vara 20:-/mil för passagerare till chauffören.

TA GÄRNA MED ER:

Stativ (om man vill fota vattnet med lång slutartid)
Kamera (såklart)
fika, (macka/kaffe/osv)
kläder efter väder  och ett gott humör

Ing-Marie ordförande i Kinna fotoklubb