Hoppas alla haft en fin midsommarhelg!

Kanske finns det någon/några bilder ni vill visa i vår facebookgrupp. Det vore kul!

Vi hade en trevlig avslutning i maj vid Dräggsjön. En riktigt fin försommarkväll. Det var roligt att så många ville komma. Vi delade ut några utmärkelser i ett par tävlingar som blivit inställda. Vi fotade i den vackra omgivningen, satt och samtalade och åt våra medhavda fikakorgar.

Inga-Marie kom med ett bra förslag om en sommartävling som gäller omslagsbilden på vår facebooksida. Vår gamla bild har vi haft länge. Det är från en fotoutflykt där vi låg i gräset och fotade backsippor i Rydal. Det är dags att byta ut den tycker vi i klubben. Så nu kommer vi att ha en liten tävling där ni får lämna in bilder som kommer att pryda vår sida.

1. Ni behöver inte beskära bilden i exakt rätt format. Men tänk på att inte hela bilden kommer att synas, så liggande format är ett måste.

2. Delar av en obeskuren bild kommer att försvinna, när man gör om den till en omslagsbild. Den blir mer långsmal än en obeskuren bild.

3. Posta bilden i vår fb-grupp och tagga inlägget med: #omslagstävlingkinnafk (detta gör det enklare att hitta bilden vid omröstningen)

4. Vill du vara noggrann och ha exakta mått är det: 820×312 pixlar för en omslagsbild.

Posta 1-3 bilder.

Vinnaren kommer att utses på vårt första möte till hösten av närvarande medlemmar.

Glöm inte heller att skicka in bilder till Riksförbundets årsbok 20/21 senast 30 juni. Gå in på Riksförbundet Svensk Fotografis hemsida och läs mer.

Ha en trevlig sommar och som sagt dela med er av era sommarbilder på facebook!