Lite av det ena och lite av det andra!

Nu på onsdag, dvs den 17 april, har vi det första av våra “onsdagsextramöten”. Vi träffas vid Hedgärdessjön kl 18.30. Ämnet för träffen är “Bli vän med ditt stativ”. Du som har ett stativ tar med det, och du som inte har stativ kom ändå!!! Vi kommer att vara utomhus under hela träffen och kan därför inte presentera dagens temaord för varandra som är “Dörrar”. Vi tar med det temaordet till nästa termin. Vi hoppas på att vädergudarna är med oss. Prognosen ser bra ut nu i alla fall. Egen fikakorg medtages om man är sugen.

En påminnelse till alla er som vill åka på Riksfototräffen 2019 i Simrishamn den 24-26/5. Det är sista anmälningsdag den 15/4, dvs imorgon. Skynda, skynda!

Det är också snart dags att lämna in bilder till Klubbmästerskapet. Senast den 26/4 ska bilderna skickas in. Se information under Fototävlingar på hemsidan. Det är roligt om så många som möjligt vill vara med. Ni som aldrig skickat in bilder till någon tävling och känner att ni behöver hjälp, kontakta Leif eller någon annan i fotoklubben. Vinnarna presenteras på avslutningen den 27/5.

Ses på onsdag! 🙂