Möte och Tävlingar

Hejsan där ute!

Det är mycket på gång nu i klubben och bla. så är det inlämning till Västsvenska den 1 Nov.

Klubbmästerskapet den 9 Nov.

Och sen är det ju möte på måndag den 31 Oktober och det får ju ingen missa. Denna gången är det Leif som håller i trådarna och det handlar om format och tävlingsbilder. Kan vara intressant för de som vill men inte vågar för de inte kan. Det tål att repeteras för alla tror jag. Kolla vad som gäller i programmet denna kväll.

Sen för de som tycker om att titta på bilder och klämma på nya objektiv så kan ni åka till Vårgårda på Naturfotofestival den 4- 5 Nov. Det kanske inte finns några biljetter kvar till föreläsningarna men man kan chansa och fråga när man kommer dit. Annars kan det bara vara en utflykt och kolla in lite nya saker i fotons värd. Det brukar vara lite rabatter osv. Obs! Fredagen är bara föreläsningar

Ni är alla välkomna till möteskvällen men  det vore kul om ljust DU kom!

Ha det gott och ta hand om er.                            Höstdimma

Kram Irene