Nytt År. Nya möjligheter!

Så spännande att se vad 2020 har att bjuda på.

Vi kan med glädje se fram mot en ny möteslokal till exempel. Vi har fått möjlighet att hyra PRO:s lokal på Prästgatan i Kinna och det är där vi kommer att ha våra möten nästa termin. Det blir bra hoppas vi!

Mycket annat trevligt har vi att se fram mot! I början på mars t ex, då ska vi ha en fotoutställning på Kinna bibliotek. Temat är ”Det är vi som är Kinna Fotoklubb”. Det vore kul om så många som möjligt vill delta. Du får själv välja ut vilka foton du vill visa. Till bilderna ska någon typ av text medfölja. Något om dig själv, varför du tycker om att fotografera, en dikt eller vad som helst som beskriver dig. Låt inte detta moment avskräcka dig! Det behöver inte vara många ord. Hur många foton var och en ska bidra med beror på antalet intresserade. Vi kommer med mer information på årsmötet.

Alldeles snart kommer information om innehållet på vårens träffar. Men vi kan redan nu avslöja att det bland annat kommer att innehålla stillebenfotografering, porträttfotografering, ta med foton associerat till ett tema, fotostafett och bildvisning av Japanresa.

Vid avslutningen i december fick vi ta del av redovisning och kommentarer från Ostrikets fotoklubb gällande utställningen ”Växtkraft” på Rydals museum. Det var en trevlig redovisning och juryns kommentarer ledde till många skratt. Resultat och kommentarer kan du läsa på hemsidan under ”Fototävlingar” och sedan ”Resultat”.

Visst träffas vi igen måndagen den 27 januari klockan 18.30? Klart vi gör! Då har vi årsmöte!

Det var allt för nu!

God fortsättning önskar styrelsen genom Maria

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.