Oj, oj, oj…

Så mycket som har hänt sista veckorna.

Fotoutställningen ”Det är vi som är Kinna Fotoklubb” hänger nu på Kinna Bibliotek. Kul att så många av medlemmarna ville delta. 17 stycken!

Utställningen kommer att hänga till 18/4, ev längre, så det finns tid för dom intresserade att ta sig en titt.

Den 14/3 var det redovisning av fototävlingen ”Västsvenska Fotoexpon” i Kungälv. Vi fick se många fina bilder och lyssna på kommentarer av jurymedlemmarna. Kommentarerna presenterades dels personligen och dels av Lars Olsson från Fotoklubben Björken (som var arrangör).

Svante Lysén, jury i klassen enstaka bild/digital, höll ett intressant föredrag om sig själv och sina upplevelserika vildmarksår.

Kinna Fotoklubb fick 4 utmärkelser. Diplom: Maria Lundborg i klassen kollektion/påsikt. I samma klass fick Camilla Ekendal en visning. I klassen kollektion/digital fick Leif Elmgren och Camilla Ekendal visning.  Det var en inspirerande dag och vi samlade intryck med tanke på att vi arrangerar Västsvenska Fotoexpon nästa år.

Den 15/3 var det invigning av fotoutställningen ”Växtkraft” på Rydals museum. Klubben representerades av fyra fotografer. Susanna Berg Isherwood, Leif Elmgren, Camilla Ekendal och Maria Lundborg. Förutom vår fotoklubb är det 19 andra fotoklubbar som medverkar och det är 80 bilder som visas. Bilderna kompletterades, tyvärr inte alla, av en kort presentation om tanken bakom bilden.

Jag rekommenderar er alla att åka till Rydal och bli inspirerade.

Idag har Markbladet en artikel om vår utställning i biblioteket! Kul! Förhoppningsvis kan det locka fler att bli medlemmar i fotoklubben!

Hur våra framtida träffar kommer att gestalta sig råder det osäkerhet om med tanke på Corona-virusets framfart. Håll er uppdaterade på hemsidan och i vår fb-grupp.