top of page

Höstens verksamhet

Uppdaterat: 1 sep. 2020


Hej alla!


Inget blev som vi tänkt oss under våren och sommaren, och inte mycket vet vi om hur hösten blir, men vi håller modet uppe och kameran igång och hoppas på en trevlig fortsatt samvaro trots allt som hänt.


Många av oss har nu testat videobaserade möten via digitala lösningar som Skype, Messenger eller Zoom m.fl. program. Vi tycker dock det är roligast om vi kan mötas på riktigt, så vi försöker att hålla oss utomhus så länge vädret tillåter. Och möts vi i lokal får vi se till att hålla avstånden, tänka på handhygienen och ​absolut inte komma till något möte om man känner sig minsta sjuk​. Vi får också vara beredda på att möten kan ställas in med kort varsel, eller hållas digitalt. Så håll utkik på vår hemsida och i vår Facebookgrupp – där finns alltid mer uppdaterad information.


Våra fotomöten håller vi som vanligt ​sista måndagen i månaden kl 18.30​. ​Om inte annat meddelas möts vi i vår nya lokal på Prästgatan 3 i Kinna​ (PRO-gården). Kaffe och te kommer som tidigare att finnas för den som vill ha (10 kr/person). Vill man ha tilltugg till sin kopp tar man med det själv. Med tanke på Coronaläget har vi inte planerat in några extra onsdagsmöten för just den här terminen och inte heller planerat att ha temabild, då vi inte alltid kommer att sitta tillsammans i lokalen. Därför tycker vi istället att vi försöker bli rekordmånga i terminens fotostafett! Om du vill delta anmäler du dig till susanna@sbtext.com​. Susanna skickar dig så småningom en bild som du får spinna vidare på och associera fritt till med en egentagen bild, som sedan nästa i kön får utgå från. Resultatet brukar vara roligt att titta på gemensamt vid terminens sista möte, och stafettbilderna läggs därefter ut på vår interna Facebooksida

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page