top of page

Makro på måndag!

Hej! På måndag kl. 18.30 träffas vi igen och Ing-Marie håller i mötet som denna gång handlar om makrofotografering. Jag citerar henne från Facebook:


"Jag tänker vi möts utanför möteslokalen med kamera i högsta hugg. Har man inget makroobjektiv kan man tänka 'nära'. Lära sig att hitta de små motiven i det stora. Vid Stationsparken intill Hemköp blommar nu många små vårblommor och tänker att den är vårt fotostopp för dagen. Är det nu ösregn så ta med egna bilder på ämnet 'makro'. För mig är det oftast blommor då med mitt makro 100 objektiv. Nu finns det såklart mer än blommor att fotografera så ta med er upp till 5 bilder från när ni fotograferat 'makro' (nära). Jag tar med mig några av mina bilder och berättar lite hur jag tänker när jag fotar mina blommor."


Ingen temabild alltså på det här mötet (för det blev väl inte draget sist?) utan det blir makro för hela slanten! Många har även mobiltelefoner med förvånansvärt kort närgräns i mobilkameran, så ta det du har och kom med ett öppet sinne för just detaljer och kort skärpedjup! Väl mött!

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page