top of page

Obs! Vill du visa dina bilder på fotoutställningen den 11 nov! Glöm inte och anmäla dig!

Vår fotoklubb firar 70 år. Hurra! Hurra!

Vi tänker med anledning av det ordna en fotoutställning och har fått den stora äran att ställa ut på Kinna bibliotek med början den 11 november. Vernissage kl 12-14. Utställningen kommer att hänga året ut, ev längre!

För att kunna planera vill vi veta hur många som är intresserade att bidra med sina alster. Var och en bestämmer vilka bilder man vill ha med. Innan den 8 okt vill vi veta vem som vill vara med. Förhoppningsvis blir vi många!!! Än så länge är vi 13 anmälda.

I början på nästa vecka kommer vi att meddela hur många bilder var och en får hänga och hur vi ska planera det hela. Kom gärna med förslag!


Vi tänkte även sammanställa en "berättelse" om hur det har sett ut vid våra möten, utflykter, fototävlingar mm under dom 70 åren . Ni som har foton, dela gärna med er av dom till oss. Mejla till fotoklubben eller meddela er på annat sätt. Särskilt roligt med foton från fotoklubbens tidiga år men även "nutid" förstås!


Nästa fotomöte är den 30 oktober och då kommer prisbelönta fotografen Agneta Dellefors och besöker oss och berättar om sin passion, gatufotografering! Det blir spännande.
42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page