top of page

Tårta på avslutningen!

Det har redan gått en termin och det är dags för terminsavslutning.

Tänk så mycket trevligt vi hunnit med. Utflykt till Sju Strömmar i Torestorp där det blev mörkt lite för fort men vi fick ändå fånga vattnets lek. Vi har fått följa med Ann till en upplevelserik resa till Egypten. Agneta Dellefors medverkade vid ett möte och visade sina fantastiskt fina bilder och vi fick en inblick i gatufotografi. Sen fick vi följa med Ing-Britt på sin resa till Norge där vi fick se vackra vyer. Fotoresan, som Gert O arrangerat på bästa sätt, gick till vackra Söderåsen i Skåne där vi insöp den färgrika hösten. Vi har visat våra egentagna bilder för varandra och fått ris och ros. Mest ros. Vid ett par tillfällen har vi gjort bildbedömningar av andra fotoklubbars bilder.

Klubben firar ju 70 år och utställningen hänger fortfarande kvar på Kinna bibliotek och kommer så göra tom januari. Många har röstat på bästa bild. Det blir spännande att se resultatet av det.

måndag den 11/12 kl 18.30 i PRO-lokalen, Kinna är det avslutning och vi tänkte fira vår klubb med att bjuda på födelsedagstårta. Gert O tar oss med till Ecuador och Susanna visar terminens fotostafett. Leif presenterar vinnaren i fotoklubbstävlingen. Det blir kul!

Vi ses på måndag! :)


32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page