Program för Kinna Fotoklubb 2019

Här är höstens programblad för nedladdning.  Höstprogrammet_2019

Höstens bildkvällar 2019 (uppdateras löpande)

28/10 OBS: Annan lokal! “Möten med jättar” Gert Olsson föreläser i Kinnaborgssalen (Boråsvägen 40, Kinna) för oss i klubben OCH för allmänheten. Han kommer att visa bilder och berätta om sitt fotoprojekt om träd som också blivit en bok. Temabilden “Skrynkligt” får vi därför skjuta på till våren i stället.

25/11 ​Vi pratar om gatufoto​. Ansvariga: Susanna Berg Isherwood och Leif Elmgren. Temabild: “Möte”

9/12 Terminens sista möte! ​Tore Ljungqvist visar bilder​ från ​Hurtigrutten​. Leif redovisar dessutom resultatet av klubbmästerskapet​ under temat “Växtkraft” (se förklaring nedan) och Susanna visar resultatet av vår fjärde ​bildstafett​. Fikaansvarig: Ann-Louise Feltenmark.

Vad händer mer i höst?

Vi har tackat ja till Borås FK att göra en bildbedömning ​och vi hoppas kunna få till en riktigt trevlig ​höstutflykt​. Och naturligtvis är det roligt om fler visar sina alster på såväl hemsidan som på Facebooksidan där Susanna snart drar igång (och i korthet förklarar) vår fjärde ​fotostafett​. Håll alltså utkik efter mer info via mejl och på vår Facebookgrupp och hör gärna av dig till oss om du är ny medlem ​och har problem med att registrera dig på vår hemsida. (Vill du inte ha de nyhetsbrev vi skickar ut kan du alltid “avprenumerera”.)