Vår årliga lång resa!

 

Hejsan!

Fotoresa till Österlen 12 maj – 14 maj 2017

 Vårens helgresa kommer att gå till Österlen i Skåne 12-14 maj. Vi kommer att bo på STFs vandrarhem i Haväng www.stfhavang.se . Det ligger mitt i Havängs naturreservat och vi har fina fotomotiv direkt utanför vandrarhemmet. Det blir många tillfällen till att ta fina bilder.

På vägen ner till Österlen stannar vi till vid Söderåsens Nationalpark.

Här på Österlen väntar pittoreska fiskelägen, milslånga vita stränder och lummiga bokskogar. Några av dom ställen vi nog kommer att besöka är Stenshuvud Nationalpark, Brösarps backar, Vårhallen, Fiskeläget Gisslövshammar där man tillverkade kvarnstenar. Kanske en tur till vattenfallen Hallamölla eller Forsakar. Ja listan kan göras hur lång som helst. Vi spikar ingenting utan går lite efter önskemål,  och ser vi något när vi åker runt så stannar vi såklart. Förhoppningsvis blommar äppelträden och dom gula rapsfälten för fullt. http://www.appelkusten.se http://www.visitystadosterlen.se/

 

rappsen-1  hallamolla  _Baskemölla _mg_4294 Gisslövshammar

Vandrarhemmet kostar ca 345 kr/natt för medlem i STF. Ej medlem tillkommer 50 kr/natt Vi har 2 st. 2 bäddsrum och 2 st. 4 bäddsrum. Frukost finns för 85 kr för er som inte vill ta med egen.

Vi samåker ner i egna bilar eller så hyr vi en minibuss. Mer information kommer senare.

Anmälan till mig leif.elmgren@comhem.se tel. 0320-33436. Ni som redan nu vet att ni ska med, anmäl er så snart som möjligt.

Har ni frågor och undrar över något är det bara att höra av sig.

Det vore kul om ljust DU åkte med!

Kram Irene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.