Aktuella tävlingar

Viskadalstävlingen 2021

Nu har inbjudan till Viskadalstävlingen kommit. En tävling mellan Borås, Kinna, Hyssna och Varbergs fotoklubbar. Sista inlämningsdag är 22 februari. Som vanligt, har ni frågor och behöver hjälp kontakta tävlingsansvarige (Leif Elmgren). Tävlingsavgiften betalas av klubben. Regler och inbjudan hittar ni här. 

Riksfotoutställningen 2021

Dags att ladda upp bilder till Riksfotoutställningen. Ni som vill vara med och inte registrerat er på RSF:s hemsida så finns instruktioner på vår hemsida här. Regler och inbjudan hittar ni här. Sista inlämningsdag för påsiktsbilder är 25 Januari. Vill ni ha hjälp så kontakta tävlingsansvarige (Leif Elmgren).

Klubbmästerskapet 2020 etapp 2: Skicka in max 3 digitala bilder med valfritt motiv. Bildens längsta sida får ha max 2000 pixlar. Bilderna skickas till tavling@kinnafotoklubb.se  Etapp 1  var lite annorlunda, på temat ”växtkraft”. Poängen från dom båda etapperna läggs ihop och resultatet presenteras 14/12. Sista inlämningsdag 30 oktober

 

 

Västsvenska FotoExpon 2021.  Då var det dags för inbjudan till Västsvenskan. Det är vi i Kinna FK som är arrangör, så passa nu på att lämna in bilder tilltävlingen. Sista inlämningsdag 6 november. Inbjudan och Regler finns här https://www.kinnafotoklubb.se/vastsvenska-fotoexpo/       även på    http://www.vastrasverigesfotoklubbar.se/?page_id=176

29th FIAP Color Biennial 2021. Ta chansen att vara med och tävla internationellt. Det är inga avgifter utan Riksförbundet står för kostnad och utskrift. Det är 2 klasser, färg digitalt och färg påsikt. 5 bilder/klass. bilder laddas upp senast 20 november. Här hittar du regler och instruktioner på hur det hela går till och hur du laddar upp bilderna.   

Kinna Fotoklubb

E-post: info@kinnafotoklubb.se

Telefon: 073-771 00 14

Plusgiro: 475 29 72-2 

Våra samarbetspartners

Hitta oss på Facebook

  • Facebook
CEWE_JapanPhoto_310.png

© Kinna Fotoklubb. Proudly created with Wix.comTerms of Use  |   Privacy Policy