Höstprogrammet 2022

Kvällarna blir längre och mörkare för var dag men snart träffas vi igen – roligt! Som vanligt håller vi våra möten sista måndagen i månaden kl. 18.30 i PRO:slokaler om inget annat är angett. Lite om vad som händer i höst:

Vi ska ju delta i utställningen ”Människans SPÅR då och nu” i samarbete med Västra Sveriges Fotoklubbar. Om du inte redan har skickat in dina SPÅR-bilder är det bara lite tid kvar: deadline senast den 28 augusti! Om de är för stora för att skicka högupplösta till tavling@kinnafotoklubb.se kan du ge dem direkt till Leif på en USB-sticka. (OBS: De vill INTE ha spår av andras konstverk eller av fysiska fotavtryck, men alla andra slags mer eller mindre synliga spår av mänsklig aktivitet ...) Mer detaljerad information finns på vår hemsida under fliken Tävlingar. Vore roligt om vi får in många bilder! Utställningen kommer sedan att äga rum i Rydals museum med vernissage den 3 december i år. (Enligt uppgift på kommunens hemsida ska SPÅR-utställningen hänga till och med den 26 februari 2023).

Fotostafetten fortsätter förstås. Om du vill delta anmäler du dig via e-post till susanna@sbtext.com. Susanna skickar dig så småningom ett foto som du får spinna vidare på och associera fritt till med en egentagen bild som sedan nästa
person i kön får utgå ifrån. Stafetten presenteras sedan vid avslutningen.

Kinna FK har i år ansvar för Markmästerskapet där vi ska försöka slå Hyssna fotoklubb! Preliminärt datum för redovisningen är satt till den 20 november.
Mer info kommer om detta så småningom!

Angående fika: När vi träffas i lokalen kommer det som tidigare finnas kaffe och te till en kostnad av 10 kr/person. Vill man ha något mer till sin kopp tar man med det själv om inget annat sagts innan. Var och en tar alltid med sin egen fika till utomhusmötena.

På grund av olika omständigheter som vi inte kan styra över kan ändringar i programmet behöva göras. Håll er därför uppdaterade på hemsidan eller på Facebook

Bli medlem i Kinna Fotoklubb!