Vårprogrammet 2022

Våren är här och med den – det efterlängtade ljuset. Som vanligt håller vi våra möten sista måndagen i månaden

kl. 18.30.

Kinna FK har i år ansvar för Viskadalstävlingen. Det är fotoklubbarna Hyssna
FK, Borås FK, Varbergs FK och vi i Kinna FK som deltar. Datumet för detta är inte
klart så håll ögonen öppna på vår hemsida!

Vi har spånat kring en utställning om rälsbytet genom kommunen. På 70-talet när rälsen byttes sist gjorde Kinna FK en utställning om järnvägen, och dessa bilder har vi fortfarande i ram. Därför vore det väl kul med en förr-och-nu exposé över detta, kanske när nya stationshuset invigs (i augusti)? Den som vill kan väl passa på att dokumentera arbetet när det pågår i Mark. Det arbetas även under helger så när vädret är lämpligt och du vill ha sällskap kan du ju fråga i vår Facebookgrupp om någon vill hänga med.

Fotostafetten har varit ett uppskattat inslag. Om du vill anmäler du dig via e-post till susanna@sbtext.com. Susanna skickar dig så småningom ett foto som du får spinna vidare på och associera fritt till med en egentagen bild som sedan
nästa person i kön får utgå ifrån. Stafetten presenteras sedan vid avslutningen. Lägg förresten gärna in bilder på vår hemsida! Galleriet har tydligen fått betydligt fler unika besökare än vad vi trott, vilket ju är jätteroligt.

Angående fika: När vi träffas i lokalen kommer det som tidigare finnas kaffe och te till en kostnad av 10 kr/person. Vill man ha något mer till sin kopp tar man med det själv om inget annat sagts innan. Var och en tar alltid med sin
egen fika till utomhusmötena.

På grund av olika omständigheter som vi inte kan styra över kan ändringar i programmet behöva göras. Håll er därför uppdaterade på hemsidan eller på Facebook.

Varför inte bjuda in till en spontan fotoutflykt när man tycker det skulle vara roligt med sällskap? Använd någon av våra Facebookgrupper för detta!

Temabilder har efterfrågats så ta med på en USB-sticka 1–3 bilder till de möteskvällar (eller ladda upp på Facebook)
där det är angivet.

• Våravslutning
    30 maj 18:30
    Mark S, 511 92 Örby, Sverige
    Varför ändra på ett vinnande koncept. Vi träffas vid parkeringen vid Dräggsjön (mittemot Två Skyttlar) och grillar korv (var och en tar med sig egen matsäck). Leif avslöjar resultatet av klubbmästerskapet och Susanna visar bilderna från fotostafetten.

Bli medlem i Kinna Fotoklubb!