top of page

Program

Vårprogrammet 2023

I år är det faktiskt 70 år sedan Kinna fotoklubb bildades. Det får vi ju fira på något sätt! På årsmötet tänker vi dela med oss av det som vi har spånat om att hitta på (till hösten), men alla i klubben är förstås välkomna att komma med förslag. Förslag på temabild vill vi också ha på årsmötet. Dessa tänkte vi lägga i en burk för att sedan dra temat till nästkommande möte, som ett lotteri. Temabilden meddelas i förväg på Facebook och på hemsidan.

 

En annan nyhet angår fikat: Vi har märkt att det lätt blir så att samma personer står och diskar efter våra möten, så som en del av arbetet med att underlätta för oss medlemmar har vi i styrelsen nu beslutat att var och en tar med egen fika (och termos med eget kaffe eller vad man nu vill ha) till samtliga möten om vi inte uttryckligen skrivit att vi den här gången bjuder på fikat.

 

Förutom utflykten till karnevalen i Hammarkullen (som vi tror blir den 27 eller 28 maj) kan vi alltid kommunicera via Facebook och dra med varandra på mer spontana fotoutflykter. Eller varför inte gemensamt gå på fotoutställning? Abecita Popkonst & Foto i Borås har ju ofta intressanta utställningar och föredrag. Men SPÅR-utställningen har väl ingen missat? Vill man se den igen hänger den kvar i Rydal till den 26 februari.

 

För nya medlemmar kan vi upplysa om att vi har en fotostafett som börjar om varje termin. Om du vill delta i vårens stafett anmäler du dig via e-post till susanna@sbtext.com. Susanna skickar dig så småningom ett foto som du får spinna vidare på och associera fritt till med en egentagen bild som sedan nästa person i kön får utgå ifrån. Stafetten presenteras sedan vid avslutningen och är bara en rolig och kravlös övning i bildseende, så häng gärna på!

 

Som vanligt håller vi våra möten sista måndagen i månaden kl. 18.30 i PRO:s lokaler på Prästgatan 3 i Kinna om inget annat anges.

Inga kommande evenemang för tillfället

Bli medlem i Kinna Fotoklubb!

bottom of page