Riksfotoutställningen 2021

Riksförbundet Svensk Fotografi RSF inbjuder alla sina medlemmar att delta med bilder i den årliga Riksfotoutställningen. Olika jurygrupper svarar för urval av bilder och fördelning av medaljer och diplom. Påsiktsbilderna ställs ut under Riksfototräffen och juryn finns på plats för att kommentera de antagna bilderna. Medaljer och diplom delas ut till de belönade fotograferna. 

Umeå Fotoklubb, tillsammans med F’labb i Vännäs, inbjuder till Riksfototräff 21-23 maj 2021.

Sista inlämningsdag för påsiktsbilder är 25 Januari. 

 

Här är en länk till deras  presentationsvideo.

Instruktioner för deltagare i Riksfotoutställningen

•   Alla som vill deltaga måste ha ett användarkonto på RSF:s hemsida. Ett sådant kan man skaffa genom att mejla till tavling@kinnafotoklubb.se så får du en registreringslänk. (Observera att denna länk bara fungerar för din egen klubb.)
• Klicka sedan på länken i bekräftelsemailet som kommer och du är klar.


• När bildinlämningen är öppen, gå till www.rsf-fotoklubbar.org/laddaupp och ladda upp dina bilder i de tävlingsklasser du önskar delta i.


• Skriv ut etiketter för eventuella påsiktsbilder, enligt verktyget som kommer finnas på uppladdningssidan, fäst dem på baksidan av bilderna och lämna dem sedan till tävlingsledaren. Behöver ni hjälp eller undrar över något så hör bara av er till leif.elmgren(at)comhem.se