top of page

Hej hej!

En nytt år! En ny termin! Det är dock svårt att göra några planer över vårens aktiviteter på grund av Coronavirusets fortsätta framfart och folkhälsomyndighetens rekommendationer.


Vi hade styrelsemöte i måndags och bestämde då att ställa in månadsträffen den 25/1. Enligt stadgarna är det egentligen då vi ska ha vårt årsmöte. Men vi enades att flytta fram årsmötet till vår träff i februari, dvs måndag den 22/2 klockan 18.30.

Riktigt hur vi ska ordna det rent praktiskt är ännu oklart. Vi har pratat om att mötas utomhus eller digitalt. Vi kommer att meddela er när det närmar sig. Enligt folkhälsomyndighetens riktlinjer kan man träffas utomhus (det är nyttigt med friskt luft) om vi håller avstånd ;)


Vi fortsätter arbetet med redovisningen av Västsvenska fotoexpon i mars. Alla klasserna är bedömda av de utsedda jurymedlemmarna. Vi har upprättat en resultatlista. Spännande! Det är nu bestämt att det ska redovisas digitalt i mars. Riktigt i vilket forum detta ska ske återkommer vi till.

Man ska även få tillfälle att titta på påsiktsbilderna fysiskt senare i vår. Vi har preliminärbokat Kinnaborgssalen den 10 april.


Det är mycket som är oklart och mycket som ”vi kommer att återkomma till”. Det är en stor utmaning att göra planer inför en oviss framtid och man trampar ständigt in på okända marker. Vi får hoppas att det blir bra till sist. Det kommer att bli bra!


P.S 1 glöm inte att skicka in bilder till Riksfotoutställningen. https://www.svenskfotografi.org/rifo/information-om-riksfotoutstallningen/

Sista inlämningsdag för påsiktsbilderna är 25/1 (till Leif) och sista dagen att ladda upp digitala bilder är den 31 januari.


P.S 2 Temat i januari är ”Covid-19”. Lägg in era foton i albumet ”Covid-19” på vår offentliga Facebook-sida.Håll ut! Snart kommer vi att kunna träffas igen!!! Glöm inte att fotografera!!!

Styrelsen genom Maria

60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page