top of page

Information om lite av varje!

Igår var det redovisning av Markmästerskapet som arrangerades av Hyssna FK . Juryns bedömning presenterades av Lars Olsson och vi blev bjudna på fika av Hyssnaklubben. Tack för en trevlig eftermiddag! Kinna FK fick många utmärkelser och tog hem Mästerskapet. Hurra! Framför allt var det Ing-Marie som överlägset tog hem flest vinster. Men flera andra duktiga fotografer fick också utmärkelser.
Vi kunde hålla årsmötet som planerat den 14/2. Dock kunde mötet inte välja någon ny valberedning! Visst finns det jättemånga som är intresserade av uppdraget? Under kvällen fick vi njuta av Leif och Irenes fina naturbilder och så klart var det fika som Ann och Susanna bjöd på. Tack för det!


Det är fortfarande inte för sent att lämna in bidrag till Viskadalstävlingen. Senast 25 februari vill Leif ha våra bidrag. Se information under "Aktuella tävlingar" på hemsidan.


Redan om en vecka, den 28 februari kl 18.30 är det månadsmöte i PRO:s lokal. Temat är Utmana dig själv! ”Det här är någonting jag aldrig gjort förut.” Det kan vara vad som helst inom fotografins värld. Något tekniskt? Någon inställning du aldrig provat? Visa gärna vad du lärt dig (foton på USB-sticka) och berätta om vad som är eller var klurigt. Tanken är att vi ska inspirera varandra att lära nytt, kanske dela med oss av en och annan aha-upplevelse! Ansvarig för mötet är Susanna. Kvällens temabild är annars"Skrämmande". Har du någon bild som speglar "Glädje" så ta med det också. Det var tänkt som temabild vid årsmötet men glömdes bort ;)


Fler redovisningar av tävlingar är på gång. Glöm inte att anmäla er till Västsvenskan som i år arrangeras av Bankeryds FK den 19 mars i Mullsjö. Anmälan ska göras senast den 28 februari. Se separat mejl angående detta.


Självklart ska vi ha en fotostafett även denna terminen. Skicka i så fall ett mejl till Susanna susanna@sbtext.com så kan hon lätt lägga dig i en e-postlista, och så får du så småningom en bild skickad till dig att associera helt fritt till.


Den 6 April kl 18.30 har Hyssna FK och Kinna FK tillsammans bjudit in fotograf Mikaela Friberg för bildvisning. Plats Sätila hembygdsförenings museumlokal. Mer information kommer.


Kinna FK kommer även att medverka i en utställning på Rydals museum tillsammans med andra fotoklubbar i Västsverige. Utställningen kommer att visas mellan december 2022 och mars 2023. Utställningen heter "Människans SPÅR då och nu". Mer information kommer även om detta. Hoppas vi ses

77 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page