top of page

Ny termin!

Vi började med årsmöte i måndags. Tyvärr var det många som hade förhinder men vi som var där hade en trevlig kväll tillsammans.


Boel från Markposten hade uppmärksammat att klubben firar 70 år och var med på mötet. Vi berättade om vår klubb och att vi tänker fira det på något sätt under höstterminen. Inslaget finns att läsa https://www.markposten.se/nyheter/med-bilden-i-centrum-kinna-fotoklubb-fyller-70.5e031dc5-05b2-44c4-8e95-76514ab75ac6Leif visade bilder från en bok som trycktes i samband med klubbens 25-årsjubileum. https://online.fliphtml5.com/msrqa/cdae/?fbclid=IwAR0SVAtFCs6h9GJyQfNKmuHDhx5nrX2gZCjhDXavRITM5-JlVr7N_wtldi4#p=1


Som traditionen bjuder så anordnar vi även en bildstafett under terminen som redovisas på avslutningen i maj. Anmäl dig genom att skicka mejl till susanna@sbtext.com.


Vi presenterade vårens program.

Spontana fotoutflykter är alltid trevligt. Lägg ut på Facebook och bjud in.


Vid möten skrev flera av oss förslag på kommande temabilder. Dessa lade vi i en burk och drog första ordet som var "Stabilt". Ett klurigt ord som vi presenterar för varandra vid nästa möte som är den 27 februari. Utöver det ska vi diskutera vad som gör en bild intressant/bra/bättre. Vi tar med egentagna bilder eller bilder från nätet som vi analyserar tillsammans.

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page