top of page

SOMMARLOV!

Avslutningen firades som vanligt vid Dräggsjön. Regnet hängde i luften och vi tände därför inte grillen som vi brukar göra. Dock klarnade det upp och det blev ett fint kvällsljus när vi lämnade stugan. Under kvällen tittade vi på bildstafetten, vilket var lika skojigt som vanligt. Ni som är medlemmar kan se den i vår slutna fb-grupp. Terminens vinnare i klubbtävlingen utsågs. Grattis till Gert O som tog förstapriset. Vi fick ta del av allas bidrag och vi kan sammanfatta det med att vi är fantastiskt duktiga fotografer allihopa :)


Mycket spännande väntar nästa termin. Vi planerar förutom våra måndagsträffar att medverka vid Skördemarknaden i Kinna den 28 september. Vi kommer att visa en fotoutställning med temat Skörd och även anordna en fototävling för besökare. Dom medlemmar som vill får medverka med två bilder. Mer information kommer om detta.


Fotoresan till Skaftö i maj anordnades mycket förtjänstfullt av Anne B och vi som inte var med på resan ser fram mot att se bilder därifrån vid vårt första möte i augusti. Under höstterminen planerar vi en eftermiddag/kvällsutflykt till Gäddevik vid Lyngnern den 20 okt. Utförligare info kommer.


Nu tar klubben sommarlov men inte kameran förstås. Den och mobilen får så klart följa med vart vi än går. I sol, vind och vatten. Vi ses vid första mötet den 26 augusti. Då pratar vi bland annat om vår medverkan vid Skördemarknaden och visar bilder för varandra. Fritt tema. Max fem bilder. Kan vara från fotoresan, barn- djurporträtt, något fint sommarminne eller vad du vill.

Det är dags att byta ut foton på fb och vår hemsida. Ing-Marie har anordnat en omslagstävling. Bilderna ska vara i liggande format. Posta bilderna i vår slutna facebookgrupp och märk med "tävlingsbidrag". Vi röstar fram bilder vid första mötet i augusti.

Inte nog med det! Ing-Marie har även skapat ett konto på instagram till klubben. Börja följ oss. Vi heter kinna_fotoklubb. Skicka bilder till Ing-Marie så lägger hon ut våra bilder.


Och du, det finns ännu tid att skicka in bidrag till RFS Bildkrönika. Tid för inlämning är förlängd till 30 juni. Se https://www.svenskfotografi.org/aktuellt/


Glad midsommar allihopa!
27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page